Offertförfrågan
 
       
   

Nöjda kunder är den bästa reklamen!

Som företag kan du spendera tusentals och åter tusentals kronor på marknadsföring men den absolut bästa reklamen du kan få är om kunder är nöjda och gärna berättar om det! Vi på offertonline.se har kontaktat några av de kunder som använt vår tjänst för att höra vad de tyckte var bra och om det fanns något de vill förbättra.

Erik Karlsson, Göteborg – Ombyggnation

Erik använde tjänsten när han bestämt sig för att bygga om sitt kök och när vi kontaktar honom så berättar han följande för oss: ”Ja, jag hade ju lite tur och vann lite pengar på spel. Det var närmare 140 000 kronor för att vara exakt och vad kunde vara bättre då än att lägga en stor del av de pengarna på ett nytt kök?”

Efter att ha letat ett tag på nätet så fann han vår sida och lade ut en offertförfrågan. Detta gjorde Erik på kvällen och dagen efter hade han redan fått svar från flera stycken hantverkare. Efter att ha läst en stund så hade han valt ut tre stycken som han sedan ställde mot varandra och ganska snart hade han hittat en hantverkare som också var den som utförde jobbet åt honom.

”Jag är så glad att det var så smidigt att använda tjänsten. Nu slapp jag ju sitta och ringa runt till en massa snickare som en inte känner och försöka förklara vad det var man ville ha gjort. Att de sedan svarade så snabbt var ju riktigt positivt. På er fråga om vad som kan göras bättre vet jag inte, jag är faktiskt rätt nöjd!”

Elisabeth Johansson, Örebro – Flyttstädning

Med bara ett fåtal dagar på sig att flytta hade Elisabeth verkligen inte tid att flyttstäda själv och behövde därför hyra in tjänsten. Hon valde att få en offert via vår sida och när vi kontaktade henne var hon nöjd med både servicen och städresultatet.

”Jag skulle börja plugga i Lund och hade kommit in på en reservplats så det var verkligen snabba puckar som gällde” berättar Elisabeth och säger vidare. ”Jag hade ärligt talat lite panik, jag kunde inte gärna be mamma komma och städa min lägenhet!” Efter att ha fyllt i förfrågan så fick hon en offert samma dag och det var också den hon valde att nyttja. Vi frågar henne om det finns något som kunde bli bättre på sidan och hon svarade: ”Ja, jo… det skulle väl vara om man kunde hitta alla (som erbjuder tjänster/red. anm.) i en lista så att man ser dem innan man får en offert. Fast det är klart, det är ju inte så viktigt eftersom de hör av sig till mig.”

Anders Persson, Helsingborg – Catering

Anders och hans nuvarande fru skulle gifta sig och hade egentligen planerat att laga all maten själva men kunde med hjälp av oss hitta en firma som skötte all catering. Han berättar:

”Jo, som sagt vi hade väl tänkt att laga maten själva för att spara pengar men så gick gumman och vann en slant på såna där slotspel och då var det enklare att låta nån annan göra jobbet.” Vi gratulerade givetvis till vinsten men på frågan om hur mycket hon hade vunnit fick vi bara ett skrockande skratt och ”Ja, det räckte till maten i alla fall!”

Efter att ha fyllt i vad de önskade för hjälp så fick de svar från 2 olika leverantörer och efter att ha talat med dem så visade det sig att det bästa alternativet blev att de fick i uppdrag att göra olika delar av menyn. ”Den ena gjorde förrätten och huvudrätten medan den andre fick ordna bröllopstårtan. Det blev hur bra som helst och snabbt gick det också!” När vi ber Anders att berätta om vi kunde gjort något på ett bättre sätt så får vi ännu en gång ett skrockande till svar och han

svarade sedan att han var nöjd med hur det såg ut idag och att han mer än gärna skulle använda tjänsten igen. ”Ja, om frugan vinner mer pengar alltså!”

 

 
 
 
   

© Bästa OffertsidornaKontakta ossWebb av JW D E S I G N